Početna » Veče s Mirjanom Bobić Mojsilović: Poetski i muzički program “Obećao si mi”

Veče s Mirjanom Bobić Mojsilović: Poetski i muzički program “Obećao si mi”

Promo vest

0
Uzbudljivo veče sa Mirjanom Bobić Mojsilović, jednom od najcenjenijih književnica naše zemlje, zakazano je za 6. mart u Sali Doma vojske. Poetski i muzički program pod nazivom “Obećao si mi” oživeće emocije, donoseći spoj poezije i muzike u jedinstvenom performansu.

Veče će biti obogaćeno ne samo Mirjaninom poezijom, već i njenim receptima za srećan život. Muzičku pratnju će činiti talentovani Srđan Đorđević na gitari, zajedno sa duom Dua Di Maggiore, koji čine Marko Milisavljević na bas-baritonu i Milan Jovanović na klaviru. Ova kombinacija obećava jedinstvenu atmosferu i predivno veče uživanja u umetnosti.

“Mirjanin rad nije nepoznat publici koja je već imala priliku da uživa u njenim stihovima i prozi. Ovo veče pruža priliku da se bliže upoznate sa njenim stvaralaštvom i da uživate u izvođenju njenih dela uživo”, kazli su organizatori.

Nakon programa, Mirjana Bobić Mojsilović će potpisivati knjige i razgovarati sa publikom, omogućavajući obožavaocima da stvore lični kontakt sa autorkom.

Ulaznice za ovaj jedinstveni program mogu se nabaviti na prodajnim mestima TICKETS.rs, kao i u knjižarama INDIGO i HIJEROGLIF, te knjižari DELFI. Takođe, ulaznice su dostupne i online putem sajta https://tickets.rs/event/vece_sa_mirjanom_bobic_mojsilovic_obecao_si_mi_11184.

 

Ostavite komentar

logo inverzni

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas