Početna » Rvački klub “Konstantin Veliki” osvojio osam medalja i pehar na Prvenstvu centralne Srbije

Rvački klub “Konstantin Veliki” osvojio osam medalja i pehar na Prvenstvu centralne Srbije

0
Proteklog vikenda u Valjevu je održano Prvenstvo centralne Srbije u rvanju grčko-rimskim stilom za seniore i takmičare U17, na kojem je Rvački klub “Konstantin Veliki” iz Niša zabeležio značajan uspeh osvajanjem čak osam medalja i pehara za drugo mesto u ukupnom plasmanu.

“Prezadovoljni smo uspehom naših rvača i odlično smo otvorili sezonu žetvom medalja. Još jednom smo pokazali da smo u samom vrhu srpskog rvanja a najviše nam je drago zbog našeg podmlatka koji se sjajno pokazao i borio na ovom takmičenju”, kazali su u niškom klubu.

Među osvajačima medalja su: Aleksa Krstić koji je osvojio zlatnu medalju u kategoriji do 62kg za seniore, Đorđe Radojković sa srebrnom medaljom u kategoriji do 60kg za seniore, Jovan Veljković takođe srebrna medalja, ali u kategoriji do 63kg za seniore, Nebojša Ranković, takođe srebrna medalja, ali u kategoriji do 77kg za seniore, Nikola Pešić se okitio bronzanom medaljom u kategoriji do 67kg za seniore, Mihajlo Jović je osvojio bronzu u kategoriji do 130kg za seniore, Danilo Veličković se takođe okitio srebrnom medaljom u kategoriji do 71kg za takmičare U17, dok je Marko Stanković osvojio bronzu u kategoriji do 65kg za takmičare U17.

Ovi rezultati su još jednom potvrdili vrhunsku sportsku formu Rvačkog kluba “Konstantin Veliki” iz Niša i ujedno pokazali sjajno umanje generacije mladih rvača koji su se uspešno takmičili na ovom prestižnom turniru.

 

Ostavite komentar

logo inverzni

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas