Početna » Srednjoškolski genijalci na delu: Takmičenje u rešavanju poslovnih problema

Srednjoškolski genijalci na delu: Takmičenje u rešavanju poslovnih problema

0

Studentska asocijacija Nova i Studentski parlament Ekonomskog fakulteta u Nišu zajedno organizuju prestižno takmičenje pod nazivom “Case Study Face The Challenge Junior”, namenjeno srednjoškolcima sa juga Srbije. Ovo takmičenje, koje će se održati u periodu od 4. do 5. aprila, ima za cilj da pruži budućim akademskim građanima Niškog Univerziteta realan uvid u probleme privrede i ekonomske profesije.

Prvi dan, 4. aprila, rezervisan je za svečano otvaranje takmičenja i predstavljanje Case Study problema, na osnovu kojeg će takmičari formirati svoje timove i započeti rad na rešavanju zadatka.

“Timovi će imati određeni vremenski period kako bi razradili svoja rešenja i pripremili prezentacije”, kazali su organizatori.

Drugi dan, 5. aprila, posvećen je prezentacijama rešenja pred žirijem, diskusiji o pristupima i odbrani ideja timova. Na kraju dana, biće proglašen tim koji je pružio najkompletnije i najinovativnije rešenje datog Case Study problema, rekli su u studentskoj asocijaciji.

Ostavite komentar

logo inverzni

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas