Početna » Radovi na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži u Nišu. Prekidi u vodosnabdevanju na nekoliko lokacija

Radovi na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži u Nišu. Prekidi u vodosnabdevanju na nekoliko lokacija

0

Zbog niza kvarova i potrebnih popravki na vodovodnoj mreži, Javno komunalno preduzeće „Naissus“ Niš će danas sprovoditi obimne radove u nekoliko delova grada, što će rezultirati prekidima u vodosnabdevanju na određenim lokacijama.

Radovi na vodovodnoj mreži

Carigradska ulica: Zbog vode na ulici, nužan je iskop kod konjičkog kluba. Radovi će izazvati prekid vodosnabdevanja do 15 časova u Carigradskoj ulici, od kružnog toka i ulice Srpskih junaka do konjičkog kluba. Mogući su prekidi i u delu naselja Ženeva.

Gostivarska ulica: Zbog oticanja vode iz šahte kod broja 31, biće potrebno vršenje iskopa. Vodosnabdevanje će biti prekinuto do 15 časova u Gostivarskoj ulici.

Naselje Durlan: Voda na površini u ulici Milenka Stojkovića kod broja 17 zahteva hitnu intervenciju. Prekid u vodosnabdevanju će trajati do 15 časova.

Selo Sečanica: Radovi na priključnoj šahti u ulici Ljubomira Ljubomirovića bb izazvaće prekide vodosnabdevanja u kraćim intervalima do 15 časova, kako u toj ulici tako i na prostoru celog sela.

Popravke prvih ventila: U selu Popovac (Borisa Kidriča 35, Jablanička 25, 29. Novembar 14, Dragoljuba Đorđevića 25) i drugim delovima Niša, poput ulica Sv. Klimenta i Nauma 14, Ledi Pedžet 5, naselja Donja Vrežina, Pasi Poljana, Donji Komren i drugih, ekipe će raditi na osposobljavanju prvih ventila. Zbog ovih radova mogući su manji prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova na pomenutim adresama.

Održavanje kanalizacione mreže

Ekipe JKP „Naissus“ Niš intenzivno rade na održavanju kanalizacione mreže, posebno se fokusirajući na čišćenje atmosferskih slivnika i ispiranje kolektora.

Redovno čišćenje slivnika: Ulice Jelene Dimitrijević i Božidara Veljkovića biće predmet redovnog čišćenja uličnih slivnika.

Ispiranje kolektora: Planirano je ispiranje kolektora u selu Popovac.

Popravka priključne veze: Mariborska ulica će biti mesto popravke oštećene priključne veze, što može izazvati kratkotrajne prekide u korišćenju kanalizacije.

Ostavite komentar

logo inverzni

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas