Početna » Još danas na Niškoj tvrđavi: Ne propustite poslednji dan Niš Week-a i priliku da zajedno navijamo za orlove!

Još danas na Niškoj tvrđavi: Ne propustite poslednji dan Niš Week-a i priliku da zajedno navijamo za orlove!

0

Danas se na Niškoj tvrđavi održava poslednji dan Niš Week-a, prvog i najvećeg koncept festivala ovog tipa u regionu. Uz bogati program za sve uzraste, počevši od 12 časova, svi posetioci će imati priliku da uživaju u raznovrsnim i zabavnim aktivnostima.

Foto: Niš week tim

Za najmlađe, tu je Luna Park, koji nudi raznovrsne zabavne sadržaje i radi do jedan sat iza ponoći.

Posetioci mogu uživati u vrhunskom gastronomskom iskustvu u specijalnoj zoni posvećenoj hrani, gde će imati priliku da probaju giros, burgere, paste, pizze, palačinke, ali i sushi i razne autentične specijalitete.

Foto: Niš week tim

Domaći proizvođači i porodične firme , na Srpskom nacionalnom marketu predstavljaju najbolje od domaće srpske kuhinje, od tradicionalnih kolača do savremenih interpretacija lokalnih recepata.

Foto: Niš week tim

 

I danas će Nišlije imati priliku da uživaju na letnjoj pozornici i pozorištu na otvorenom. Program počinje u 16:30h sa dečijom predstavom “Crvenkapa i Šaša Vule”, a nakon toga, u 19:00h, sledi predstava za odrasle “Kako sam se nadala, dobro se nisam udala”.

Foto: Niš week tim

Pola sata pre početka predstave, ulaznice možete kupiti na licu mesta, na ulazu letnje pozornice, a karte za decu do 3 godine su besplatne.

Foto: Niš week tim

Od 17 časova, na Matinee zoni, uz vrhunsku muziku kreće zagrevanje pred dugo iščekivanu utakmicu Srbija – Engleska, koju ćemo imati priliku da ispratimo zajedno, pod vedrim nebom tvrđave, sa početkom u 21h.

“Na Matinee zoni, gde ćemo bodriti orlove, lokalni pivari su takođe izdvojili svoju posebnu ponudu – te uz vrhunsku hranu i dobro točeno, uživamo u uzbudljivoj utakmici i navijamo do pobede!”-saopštili su organizatori.

Foto: Niš week tim

Zabava za celu porodicu i sve uzraste je zagarantovana. Zato ne propustite priliku da budete deo ove posebne manifestacije i iskoristite poslednji dan Niš Week-a na Niškoj tvrđavi!

Ostavite komentar

logo inverzni

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas