Početna » Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

0

Nišlije se suočavaju se sa privremenim prekidima u vodosnabdevanju zbog neophodnih radova na vodovodnoj mreži koji se obavljaju širom grada. JKP “Naissus” Niš izvodi planirane intervencije na više lokacija, što će rezultirati privremenim obustavama u snabdevanju vodom do 15 časova u nekoliko naseljenih područja.

Popravka kvara na Vizantijskom bulevaru

Zbog popravke vodovodne mreže na Vizantijskom bulevaru kod broja 24, voda je na asfaltu, a iskop je u toku. Vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u delu Vizantijskog bulevara i okolnim ulicama 27. marta, Patrisa Lumumbe, Radoja Dakića, Jelene Ćetković, Đerdapske i Naserove.

Intervencija u ulici Južnomoravskih brigada

Iskop je potreban u ulici Južnomoravskih brigada kod broja 2 zbog vode na površini. Vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u ovoj ulici i okolnim ulicama 27. marta, Marjana Badela, Josipa Kraša, Filipa Filipovića, Nikole Uzunovića, Zlatka Balokovića i Ljube Ilića Stoleta.

Nastavak radova na mreži u selu Donja Studena

Radovi na mreži u Zrenjaninskoj ulici kod broja 4Đ se nastavljaju. Po detekciji mesta kvara obaviće se popravka, zbog čega je moguć prekid u vodosnabdevanju do 15 časova na prostoru sela Donja Studena.

Popravka kvara na mreži u Humskoj ulici

Iskop je nužan u Humskoj ulici kod broja 41 zbog vode na ulici. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u Humskoj ulici.

Radovi na mreži u Bubanj selu

Iskop je potreban u ulici Maršala Tita kod broja 61 zbog vode na površini. Vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u pomenutoj ulici.

Popravke kvarova na prvim ventilima

Radovi na osposobljavanju prvih ventila su u toku u selima Čokot, Trupale i Hum. Zbog popravke priključnih veza mogući su kraći prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova. Takođe, radovi se obavljaju i u Bubanj selu, što može izazvati prekide vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

Dnevni raspored održavanja kanalizacione mreže

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Svi raspoloživi timovi će biti angažovani na čišćenju atmosferskih slivnika u ulicama Dragoljuba Jovanovića Draže, Mikija Jevremovića i Paraćinskoj. Takođe, priključak na kanalizacionu mrežu biće omogućen u Baštovanskoj ulici.

Ostavite komentar

logo inverzni

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas