Početna » Dvojica Nišlija u dve odvojene akcije uhapšena zbog droge: Policija zaplenila kokain, marihuanu i novac

Dvojica Nišlija u dve odvojene akcije uhapšena zbog droge: Policija zaplenila kokain, marihuanu i novac

0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu su, u koordinaciji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu, izveli dve odvojene akcije u okviru kojih su uhapšeni V. T. (1979) i N. Ž. (1997), obojica iz Niša, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Policijska akcija koja je sprovedena juče rezultirala je hapšenjem V. T., koji je zatečen u trenutku kada je četrdesetsedmogodišnjem muškarcu iz Niša, kako se sumnja, prodao oko 7 grama marihuane.

“Dalja istraga i pretres njegovog stana otkrili su 24 paketića sa supstancom za koju se sumnja da je kokain, 11 paketa materije za koju se pretpostavlja da je marihuana, kao i vagicu za precizno merenje. Protiv četrdesetsedmogodišnjaka, kupca marihuane, podneta je krivična prijava za neovlašćeno držanje opojnih droga”, saopštila je PU u Nišu.

U drugoj akciji, koja je izvedena u saradnji sa pripadnicima Žandarmerije u Nišu, policija je u stanu N. Ž. pronašla 8 paketa materije za koju se sumnja da je kokain, vagicu za precizno merenje, kao i značajnu sumu novca u domaćoj i stranoj valuti, za koju se veruje da je stečena prodajom narkotika.

Obojici osumnjičenih je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni višem javnom tužiocu u Nišu.

Ostavite komentar

logo inverzni

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas