Početna » Popravke vodovodne mreže: Gde danas možete očekivati prekide vodosnabdevanja?

Popravke vodovodne mreže: Gde danas možete očekivati prekide vodosnabdevanja?

0

Zbog brojnih kvarova na vodovodnoj mreži, JKP „Naissus“ Niš najavljuje prekide u vodosnabdevanju u nekoliko delova grada danas do 15 časova.

Intervencija kod Univerzitetskog kliničkog centra
Voda je primećena na površini u ulici Vojislava Ilića, kod rampe Hitne pomoći. Neophodan je iskop kako bi se sanirao kvar na vodovodnoj mreži. Zbog ovih radova, vodosnabdevanje će biti prekinuto u delu Univerzitetskog kliničkog centra, u blizini Hitne pomoći, sve do 15 časova.

Popravka kvara u naselju Deveti Maj
U Studeničkoj ulici kod broja 2, zbog pojave vode na površini, vrši se iskop i popravka vodovodne mreže. Tokom izvođenja radova, vodosnabdevanje će biti prekinuto u Studeničkoj ulici, a moguće su i obustave u ulicama Zorana Cige Stojanovića i Jastrebačkih partizana do 15 časova.

Iskop u krugu industrijskog kompleksa EI
Na bulevaru Sv. Cara Konstantina bb, unutar nekadašnjeg kompleksa EI, izvode se radovi zbog pojave vode na površini. Iskop i popravka vodovodne mreže će izazvati prekid vodosnabdevanja u industrijskom kompleksu EI do 15 časova.

Popravke kvara u Jug Bogdanovoj ulici
Voda je zatvorena i iskop je u toku u Jug Bogdanovoj ulici kod broja 44, u sokaku. Zbog radova, vodosnabdevanje će biti obustavljeno u ovoj ulici do 15 časova.

Popravke prvih ventila
JKP „Naissus“ Niš danas izvodi radove na osposobljavanju prvih ventila u nekoliko naselja. Radovi se obavljaju u Novom Selu (Jastrebačkih partizana 36, 65 i 74), u selu Lalinac (22. Mart 8 – Niška 50), u selu Donje Međurovo (Đure Jakšića 17 – Veljka Vlahovića 21 – Moravska 4), kao i na adresama Bukovička 6, 14 i 17, Izvorska 9, Ljube Nenadovića 4, Ovčepoljska 38 i Rudarska 14 u naselju Deveti Maj. Zbog intervencija, mogući su kraći prekidi vodosnabdevanja na navedenim lokacijama do 15 časova.

Pojačane aktivnosti na održavanju kanalizacione mreže
Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa radovima na održavanju kanalizacione mreže, posebno se fokusirajući na čišćenje atmosferskih slivnika. Danas će se vršiti redovno čišćenje slivnika u ulicama Požarevačka i Save Jovanovića (Brzi Brod), kao i ispiranje priključne veze u ulici Kej 29. Decembar. Takođe, radovi na davanju priključaka će se obavljati na bulevaru Sv. Pantelejmona.

Ostavite komentar

logo inverzni

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas