Početna » Viši sud u Nišu obustavio žalbeni postupak: Odluke Skupštine Gradske opštine Medijana pravnosnažno potvrđene

Viši sud u Nišu obustavio žalbeni postupak: Odluke Skupštine Gradske opštine Medijana pravnosnažno potvrđene

0

Sud u Nišu doneo je rešenje kojim je obustavljen žalbeni postupak koji je prethodno podnela Koalicija “Aleksandar Vučić — Medijana sutra”. Ova odluka potvrđuje zakonitost svih odluka donetih na trećoj sednici Skupštine Gradske opštine Medijana.

Na trećoj sednici, održanoj 6. avgusta 2024. godine, potvrđeni su mandati novim odbornicima sa izbornih lista “Biramo Niš — Biramo Medijanu” i P “Dr Dragan Milić”. Takođe su izabrani novi predsednik Skupštine Gradske opštine Medijana, Miloš Nešić, kao i koordinator Kancelarije za mlade, Matija Đorđević.

“Odluka Višeg suda je još jedan dokaz da rad Skupštine Gradske opštine Medijana funkcioniše u skladu sa zakonom. Ove odluke su rezultat zakonitih procedura i usklađene sa svim važećim pravilima”, rekao je Miloš Nešić, predsednik GO Medijana.

Nakon što je Koalicija “Aleksandar Vučić — Medijana sutra” izjavila žalbu zahtevajući da Viši sud u Nišu poništi sve odluke sa pomenute sednice, Stručna služba Skupštine je dostavila detaljan odgovor koji je pojasnio zakonski osnov za donošenje odluka i pravilnik o proceduri. Nakon toga, podnosilac žalbe je odlučio da odustane od žalbe.

Ostavite komentar

logo inverzni

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas