Početna » Zbog radova na vodovodu i kanalizaciji: Mogući prekidi u snabdevanju vodom širom Niša

Zbog radova na vodovodu i kanalizaciji: Mogući prekidi u snabdevanju vodom širom Niša

0

JKP „Naissus“ Niš obaveštava građane o planiranim radovima na vodovodnoj mreži i kanalizaciji, koji će uticati na vodosnabdevanje u različitim delovima grada.

Popravke na vodovodnoj mreži:

  1. Naselje Brzi Brod – Zbog popravke vodovodne mreže u ulici Ljubomira Nedeljkovića, kod broja 40, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati. Očekuje se da će voda na površini biti prisutna zbog nužnog iskopa.
  2. Naselje Gornja Vrežina – Intervencija u ulici Generala Koste Protića, kod broja 12, može uzrokovati prekid u vodosnabdevanju do 15 sati, kao i moguć prekid u delu naselja Gornja Vrežina.
  3. Ulica Vizantijski Bulevar – Popravka priključne veze na parkingu ispred zgrade kod broja 120, biće obavljena do 15 sati.
  4. Naselje Deveti Maj – Iskop u ulici Gajtaničkoj, kod broja 1, biće realizovan do 15 sati, što će izazvati prekid u vodosnabdevanju.
  5. Gornji Matejevac – U Vinogradarskoj ulici, kod broja 1, zbog radova na vodovodnoj mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u Vinogradarskoj i okolnim ulicama.
  6. Popravke prvih ventila – Intervencije na više lokacija kao što su Stanislava Biničkog 22, Prote Gagulića 11 i drugi, mogu uzrokovati prekid vodosnabdevanja do 15 sati.

Dnevni raspored održavanja kanalizacione mreže:

  • Ulice Olge Ilić i Šekspirova – Redovno čišćenje uličnih slivnika.
  • Ulica Dušana Popovića – Ispiranje ulične mreže.
  • Ulica Maršala Tita – Suvi Do – Usisavanje šahti i ispiranje.
  • Ulica Dr Dragutina Popovića – Provera šaht poklopca.

Ostavite komentar

logo inverzni

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas