Početna » Jelena Karleuša, Amadeus Bend i Youth Stars na Niš Yout Festu 2024: Organizatori najavljuju spektakl na Niškoj tvrđavi

Jelena Karleuša, Amadeus Bend i Youth Stars na Niš Yout Festu 2024: Organizatori najavljuju spektakl na Niškoj tvrđavi

0

Niš će 21. septembra biti domaćin Yout Fest-a, festivala koji slavi mladost i talent na spektakularan način. Ovaj događaj, koji će se održati na platou Niške tvrđave, obećava nezaboravno veče sa nastupima velikih muzičkih zvezda kao što su Jelena Karleuša, Amadeus Bend i Youth Stars. Koncert počinje u 20h.

Foto: Promo

Festival, koji organizuje Udruženje Srbija je ZED – ZWORLD u saradnji sa Gradom Nišom, podržan je od strane brojnih državnih institucija i kompanija. Ove godine, kako je ranije najavljeno, Yout Fest će se proširiti na različite oblasti, uključujući edukaciju, kulturu, obrazovanje, zdravstvo, sport i bezbednost, stvarajući jedinstvenu priliku za mlade da pokažu svoje talente i zainteresovanost za različite sektore.

Pored nastupa poznatih izvođača, festival će pružiti mladim talentima priliku da se istaknu. Oni koji su prošli audicije za YouthStars radiće sa profesionalnim timom koreografa, muzičkih producenata, profesora pevanja i kostimografa tokom dva meseca priprema. Ovi talenti će imati svoj nastup na velikoj sceni zajedno sa regionalnim zvezdama.

Nikolina Dodić, direktorka Niš YouthFest-a, ističe važnost podrške mladim talentima:

„Ovo je druga godina za redom kako realizujemo projekat YouthStars koji podržava mlade talente. Youth Fest je društveno odgovorni festival okrenut mladima na jedinstven način. Ulaganje u mlade je ulaganje u budućnost, i zadovoljstvo nam je da im pružimo inovativno i kvalitetno iskustvo. Ove godine YouthStars će biti zahtevniji i kompleksniji, a mini televizijski serijal će pružiti uvid u pripreme za ovakav veliki nastup.“

Uz brojne propratne događaje i programe, Niš Yout Fest 2024. biće savršena prilika da se mladi okupe, pokažu svoje sposobnosti i uživaju u muzici i zabavi na jedinstvenom mestu poput Niške tvrđave, zaključili su organizatori.

Ostavite komentar

logo inverzni

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas