Početna » Ryanair povećava broj letova za Maltu iz Niša: Od sledeće letnje sezone čak 5 nedeljno

Ryanair povećava broj letova za Maltu iz Niša: Od sledeće letnje sezone čak 5 nedeljno

0

Avio-kompanija Ryanair najavila je povećanje broja letova za Maltu, koji će od naredne letnje sezone iznositi čak 5 letova nedeljno, umesto dosadašnja dva.

“Putnici će moći da koriste novu zgradu terminala Aerodroma Konstantin Veliki u Nišu za letove na ovu popularnu destinaciju, a karte su već dostupne za kupovinu na zvaničnom sajtu kompanije”, saopštio je Aerodrom “Konstantin Veliki”.

Sa niškog aerodroma podsećaju da nastavljaju i sa svojim razvojnim projektima, sa ciljem unapređenja infrastrukture i povećanja kapaciteta.

“Otvaranje novog terminala bio je samo prvi korak u širenju, a nastavak ovih projekata doneće dodatne mogućnosti, uključujući povećanje broja letova i destinacija”, naode u saopštenju.

Očekuje se da će proširenje mreže letova, ali i novi, moderniji izgled niške vazdušne luke privući veći broj putnika, što će pozitivno uticati i na lokalnu privredu i turizam.

Ostavite komentar

logo inverzni

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas