Početna » Youth Fest najavljuje spektakl u Tvrđavi. Nastupiće Jelena Karleuša, Amadeus bend i buduće zvezde

Youth Fest najavljuje spektakl u Tvrđavi. Nastupiće Jelena Karleuša, Amadeus bend i buduće zvezde

0

Niš će u subotu 21. septembra biti domaćin Balkan Yout Fest-a. Ovaj događaj, koji će se održati na platou Niške tvrđave, obećava nezaboravno veče sa nastupima velikih muzičkih zvezda kao što su Jelena Karleuša, Amadeus Bend, ali i mladih nada Youth Stars. Koncerti počinju u 20 časova, a pre toga će biti održane i edukativne radionice.

Belgrade Youth Fest je prošle godine na Kalemegdanu okupio oko 20.000 posetilaca, a organizatori su odlučili da Niš nakon Beograda zaslužuje ovakav festival. Od 17 časova će biti održan edukativni program, a od 20 časova sledi glavni muzički program.

Na platou u Tvrđavi nastupiće Amadeus bend, zatim, Youth Stars, mladi muzičari Ana Jokić, Danilo Milosavljević, Katarina Stojković i Iva Grujin iz projekta Festivala, a zvezda večeri biće Jelena Karleuša, koja će održati prvi koncert u Nišu.

„Drago nam je što je Jelena prihvatila poziv i da bude deo festivala za mlade. Kad smo razmišljali koga da dovedemo, trudili smo se da imamo neko istraživanje tržišta i razgovarali smo sa mladim Nišlijama. Jelena je bila jedna od tri najčešće tražena izvođača. Najavila je dosta toga, pogotovo jer joj je ovo prvi koncert u Nišu. verujemo da će to biti spektakl“, naveo je Nikola Lazić, urednik zabavno-muzičkog programa.

Festival počinje u 17 sati, kada će biti održane besplatne edukativne radionice.

„Imaćemo razne radionice i učesnike. Ljudi će moći da dođu da razmenjuju ideje i informacije, Poenta Youth village-a je druženje uz edukaciju. Svako će moći da nađe nešto što ga zanima“, rekla je Nikolina Dodić, direktorka festivala.

Kako pojašnjava Nikola Lazić, u pitanju je unapređeni edukativni program, koji će obuhvatiti sedam tema, koje su najbitnije za mlade po Nacionalnog strategiji za mlade Republike Srbije. Teme o kojima će biti održane radionice su IT, ekologija, „Mama, tata i ja“, bezbednost, kultura, tradicija i sport.

Ulaznica je ostalo još malo, a mogu se kupiti po ceni od 1.200 dinara za parter, pa do 4.000 za VIP prostor. Cena za Fan pit je 1.800 dinara.

Karte se mogu kupiti na tickets.rs i njihovim prodajnim mestima, a ukoliko ostane još ulaznica, one će se prodavati i na dan koncerta na samom ulazu.

Partneri su Youth Festa su Ministarstvo turizma i omladine, Grad Niš, Turistička organizacija Niš, Naučno-tehnološki park, Telekom Srbija, Niš ekspres i Agencija za bezbednost saobraćaj.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Glas Juga (@glas_juga)

Ostavite komentar

logo inverzni

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas