Početna » Prolećne temperature u septembru, pred nama period sunčanih dana

Prolećne temperature u septembru, pred nama period sunčanih dana

0

U Srbiji se očekuje hladno jutro, posebno u kotlinama, dolinama reka i visoravnima zapadne, jugozapadne i južne Srbije, gde će mestimično biti magle. Ipak, tokom dana preovladavaće pretežno sunčano vreme, uz temperature više od proseka za ovaj period godine.

Vetar će biti slab do umeren, istočnog i jugoistočnog pravca, dok se krajem dana u košavskom području očekuje pojačanje vetra.

Najniža temperatura će se kretati između 3 i 12 stepeni, dok će najviša dnevna iznositi od 25 do 28 stepeni Celzijusa.

Prognoza za Niš: 23. septembar 2024.

Nišlije mogu očekivati hladno jutro, ali će tokom dana prevladavati sunčano i toplo vreme. Vetar će biti slab, istočnog pravca. Jutarnja temperatura će biti oko 8 stepeni, dok će maksimalna dnevna dostići prijatnih 27 stepeni Celzijusa.

Vremenski izgledi za narednih sedam dana (do 30. septembra 2024.)

U Srbiji će u većem delu naredne sedmice biti pretežno sunčano i toplo vreme, ali se prolazno naoblačenje sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom očekuje u utorak i sredu.

Subota donosi jače naoblačenje sa kišom i pljuskovima, praćeno padom temperature, koje će prvo zahvatiti severne i zapadne krajeve, a u nedelju se proširiti na celu zemlju.

U ponedeljak, 30. septembra, očekuje se postepeni prestanak padavina.

Ostavite komentar

logo inverzni

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas