Početna » “KEROVI” u Domu vojske – Predstava koja oslikava ljubav i prijateljstvo kroz pseće oči

“KEROVI” u Domu vojske – Predstava koja oslikava ljubav i prijateljstvo kroz pseće oči

0

U Domu vojske u Nišu 7. novembra u 20 časova nišku publiku očekuje prava poslastica za ljubitelje pozorišta! Na repertoaru će se naći hit komedija “KEROVI”, koja će se odigrati u Domu vojske, a ulaznice su već dostupne na TICKETS.RS, kao i u knjižarama Indigo, Delfi i Hijeroglif.

Ova predstava je nastala prema tekstu Kristofera Dž. Džonsona “The Dog Logs”, a pod rediteljskom palicom Erola Kadića. U glavnim ulogama su talentovani Aleksandar Srećković Kubura i Srđan Timarov.

Foto: Nebojša Babić

U “KEROVIMA”, glumci oživljavaju 14 različitih rasa pasa, koristeći samo svoje glumačko umeće na gotovo praznoj sceni. Kroz niz smešnih i emotivnih scena, predstava istražuje ljudski odnos prema psima, koji nam pružaju neograničenu i bezuslovnu ljubav.

Svaki od psećih likova donosi jedinstvenu priču o ljubavi, prijateljstvu, osveti i nasilju, istovremeno odražavajući karakteristike ljudskih bića. “KEROVI” su na stalnom repertoaru Teatra na brdu od 2018. godine i do sada su osvojili srca mnogih gledalaca.

“Predstava će vas sigurno rasplakati i nasmejati, ali i naterati na razmišljanje o tome kakvi smo to “ljudi”. Njihove briljantne glumačke transformacije i precizna igra pružaju gledaocima ne samo vrhunsku zabavu, već i podsticaj na promišljanje o tome kako možemo postati bolji”, poručili su organizatori.

Ne propustite priliku da uživate u ovoj jedinstvenoj komediji i da se zajedno s glumcima zapitate: Da li možemo biti bolji ljudi?

Ostavite komentar

logo inverzni

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas