Početna » Policija u Nišu rasvetlila sedam teških krađa: Dvojica uhapšena

Policija u Nišu rasvetlila sedam teških krađa: Dvojica uhapšena

0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, zahvaljujući efikasnom operativnom radu, uspešno su rasvetlili sedam teških krađa koje su se dogodile u Aleksincu i okolini. Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu, uhapšen je N. V. (1977) iz Ražnja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ova krivična dela.

N. V. se sumnjiči da je u prethodnom periodu obio sedam kuća, iz kojih je ukrao značajnu količinu novca. Tokom akcije, policija je pretresla stan i druge prostorije koje N. V. koristi, pri čemu su pronašli deo ukradenog novca. Osim toga, deo novca za koji se sumnja da je sakrio nakon krađe pronađen je na jednoj lokaciji u Aleksincu.

U okviru iste operacije, uhapšen je i M. K. (1966) iz Ražnja. On se sumnjiči da je N. V. pokazao jednu od kuća koju je ovaj obio i odvezao ga do nje. Nakon izvršene krađe, N. V. je M. K. dao deo ukradenog novca, zbog čega se M. K. sumnjiči da je izvršio krivično delo teške krađe u saizvršilaštvu.

N. V. je zadržan do 48 sati i uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužilaštvu. Nakon saslušanja, sudija mu je odredio pritvor do 30 dana. M. K. će, po nalogu tužilaštva, takođe biti zadržan do 48 časova i uz krivičnu prijavu priveden osnovnom javnom tužiocu u Aleksincu.

Ostavite komentar

logo inverzni

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas