Početna » Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju u Nišu

Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju u Nišu

0

JKP “Naissus” Niš obaveštava građane o prekidima u vodosnabdevanju na više lokacija u Nišu i okolini zbog radova na sanaciji vodovodne mreže i popravci kvarova.

U naselju Podvinik voda iz šahte izbija na površinu u ulici dr Veselina Krajačića kod broja 66, gde je planiran iskop. Zbog ovih radova, stanovnici naselja Podvinik i Gornji Komren biće bez vode do 15 časova.

U selu Ćurlina, u ulici Vlajka Vasića preko puta crkve, doći će do prekida vodosnabdevanja zbog nužnog iskopa radi popravke vodovodne mreže. Očekuje se da radovi traju do 15 časova.

Radovi u naselju Bubanj takođe se nastavljaju, ovaj put na uglu ulica Vojvode Putnika i Trebinjske. Zbog ovih radova, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u delu ulica Nosilaca Karađorđeve zvezde i Trebinjske.

U naselju Crveni Krst, kvarovi na vodovodnoj mreži u Boljevačkoj ulici i na bulevaru 12. Februar zahtevaće iskope, što će izazvati prekide u vodosnabdevanju do 15 časova.

Takođe, Prvomajska ulica je obuhvaćena radovima na vodovodnoj mreži kod broja 21, gde će vodosnabdevanje biti u prekidu do 15 časova na potezu između Dušanove i ulice Generala Bože Jankovića.

Radovi na vodovodnoj mreži u selu Izvor u opštini Babušnica uključuju ugradnju regulatora pritiska, zbog čega će celo selo biti bez vode do 15 časova.

Pored ovih intervencija, tokom dana se nastavljaju radovi na popravci prvih ventila na više adresa, uključujući naselja Novi Komren, Gornji Komren, Donje Međurovo, Donji Komren, Mramor i Deveti Maj. Zbog ovih popravki, moguće su povremene obustave vodosnabdevanja.

Održavanje kanalizacione mreže

JKP “Naissus” nastavlja i sa pojačanim održavanjem kanalizacione mreže, uključujući redovno čišćenje atmosferskih slivnika u ulicama dr Milenka Hadžića i Durmitorska. Takođe, na rasporedu je ispiranje ulične mreže u ulicama Rastka Petrovića i Zetska, dok se davanje priključaka obavlja u ulicama Vinička i Prvomajska.

Ostavite komentar

logo inverzni

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas