Početna » Dečaka udario gradski autobus u Nišu, hitno prevezen u Klinički centar

Dečaka udario gradski autobus u Nišu, hitno prevezen u Klinički centar

0

Desetogodišnji dečak povređen je danas oko 15:15 časova u Ulici Branka Miljkovića u Nišu, nakon što ga je udario autobus gradskog saobraćaja.

Dečak je odmah transportovan u urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Niš s povredama glave. Trenutno se nalazi na intenzivnoj nezi dečje hirurgije, a njegovo stanje je stabilno, navode iz UKC Niš.

Hitna pomoć je stigla na mesto nesreće za manje od jednog minuta, što je ocenila dr Maja Stojanović, načelnica operativne smene, kao ključan faktor u brzom zbrinjavanju dečaka. Ona je takođe istakla da je jedan prolaznik na licu mesta pružio prvu pomoć dečaku, što je značajno doprinelo stabilizaciji njegovog stanja pre dolaska ekipe Hitne pomoći.

“Dečak je zadobio povrede glave, ali nije gubio svest i mogao je da pomera ruke i noge. Još se utvrđuje da li su povrede posledica udarca autobusa ili pada na zemlju”,  rekla je dr Stojanović Blicu.

Prema izjavama policije, uviđaj na licu mesta je u toku, a obavešteno je i Osnovno javno tužilaštvo u Nišu. Svi detalji udesa se još uvek utvrđuju.

 

Ostavite komentar

logo glas juga b

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas