Početna » Planirani radovi na vodovodnoj mreži za vikend

Planirani radovi na vodovodnoj mreži za vikend

0

Tokom  vikenda, stanovnici sela Jelašnica i Dolac u blizini Niša, ali i naselja Branko Bjegović i Donji Komren, kao i u naselju Bubanj i starom Kliničkom centru treba da budu pripremljeni za moguće prekide u vodosnabdevanju.

Javno komunalno preduzeće “Naissus” Niš najavljuje radove na sanaciji kvarova i priključnim vezama na vodovodnoj mreži, koji su neophodni za poboljšanje i održavanje kvaliteta vodosnabdevanja u ovim naseljima.

Radovi će se odvijati u subotu, 22. juna, i nedelju, 23. juna 2024. godine, u određenim ulicama, a građanima se preporučuje da blagovremeno obezbede dovoljne količine vode za svoje potrebe tokom trajanja radova.

Selo Jelašnica – Subota, 22.06.2024.

U subotu, 22. juna 2024. godine, planirani su radovi na sanaciji kvarova na vodovodnoj mreži u selu Jelašnica. Radovi će se izvoditi u ulicama Rimski put prilaz bb i Kralja Milana kod broja 33. Zbog ovih popravki, moguć je prekid u vodosnabdevanju od 8 do 15 časova.

Planirani radovi u naseljima Donji Komren i Branko Bjegović – Subota, 22.06.2024.

U subotu, 22. juna 2024. godine, planirani su radovi na priključnoj vezi i vodovodnoj mreži u naselju Donji Komren u Šoferskoj ulici kod broja 11 i u naselju Branko Bjegović u Metalskoj ulici bb. Zbog ovih popravki, moguć je prekid u vodosnabdevanju od 8 do 15 časova.

Selo Dolac – Nedelja, 23.06.2024.

U nedelju, 23. juna 2024. godine, planirani su radovi na vodovodnoj mreži i priključnoj vezi u selu Dolac. Radovi će se izvoditi u Železničkoj ulici kod broja 62 i u Nišavskoj ulici kod broja 31. Zbog ovih popravki, moguć je prekid u vodosnabdevanju od 8 do 15 časova.

Planirani radovi u naselju Bubanj i starom Kliničkom centru – Nedelja, 23.06.2024.

U nedelju, 23. juna 2024. godine, planirani su radovi na priključnoj vezi u ulici Bubanjskih heroja II prilaz kod broja 26. Zbog ovih popravki, moguć je prekid u vodosnabdevanju od 8 do 15 časova u naselju Bubanj. Takođe, zbog planirane intervencije na vodovodnoj mreži na prostoru starog Kliničkog centra, moguć je prekid u vodosnabdevanju od 8 do 15 časova u ulicama: Zetskoj, Ljube Nenadovića, Ljube Didića i delu Vojislava Ilića do podvožnjaka.

Služba za odnose sa javnošću JKP “Naissus” Niš apeluje na stanovnike ovih sela da imaju razumevanja za navedene radove i preporučuje da unapred obezbede dovoljne količine vode za osnovne potrebe tokom trajanja prekida u vodosnabdevanju.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas