Početna » Srebro za Srbiju u vaterpolu: Niški talent Ognjen Tomić istaknut među junacima

Srebro za Srbiju u vaterpolu: Niški talent Ognjen Tomić istaknut među junacima

0

Srbija je osvojila srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u vaterpolu za juniore, koje se održalo u Buenos Ajresu, Argentina. U finalnom meču, mađarski tim je ponovo bio bolji od srpskog sastava, pobedivši rezultatom 12:10, kao i pre dve godine u Beogradu.

Jedan od ključnih igrača u srpskom timu bio je mladi niški vaterpolista Ognjen Tomić. Rođen 2006. godine, Ognjen je svoju karijeru započeo u Vaterpolo klubu „Nais“ 2012. godine. Njegov talenat i upornost brzo su ga izdvojili, a sa matičnim klubom osvojio je regionalnu ligu u svom godištu, što mu je omogućilo ulazak na širi spisak juniorske reprezentacije Srbije.

Foto: Vaterpolo savez Srbije

Krajem prošle godine, Ognjen je postao igrač Vaterpolo kluba „Šabac Elixir“, gde nastavlja da razvija svoj talenat i doprinosi uspehu svog tima. Njegov doprinos osvajanju srebrne medalje na Svetskom prvenstvu dodatno potvrđuje njegov potencijal i najavljuje svetlu budućnost za ovog mladog sportistu.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas