Početna » Sutra se otvara nova pijaca u naselju Pantelej

Sutra se otvara nova pijaca u naselju Pantelej

0

Žitelji niškog naselja Pantelej dobiće novu pijacu koja će biti svečano otvorena 2. jula, u utorak, u 10 sati.

Nova pijaca će imati 14 lokala, jedan lokal za radnike JKP “Tržnica”, kao i 64 tezgi na kojima će se prodavati uobičajeni proizvodi poput voća, povrća, cveća i jaja.

„Izgrađena je moderna, po svim standardima hala za prodaju mleka i mlečnih proizvoda. Toaleti su najmodernije opremljeni. Nova pijaca značiće mnogo žiteljima ovog dela grada“, rekao je Nikola Ždraljević, rukovodilac Sektora pijačne uprave i tehničkih poslova JKP “Tržnica” Niš.

Ždraljević je naglasio da će prvi mesec zakup biti besplatan, što je odlična vest za sve zainteresovane zakupce. Pozvao ih je da se jave JKP “Tržnica” kako bi se informisali o detaljima.

„Ova pijaca je opremljena video nadzorom, što garantuje bezbednost i prodavaca i kupaca. U narednom periodu, u planu je otvaranje novih, ali i rekonstrukcija postojećih pijaca“, dodao je Ždraljević.

Nova pijaca u Panteleju pružiće žiteljima lakši pristup svežim proizvodima i stvoriti nove poslovne mogućnosti.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas