Početna » Tragedija na Bulevaru Nikole Tesle: Vozač preminuo nakon infarkta u vožnji [ FOTO+VIDEO]

Tragedija na Bulevaru Nikole Tesle: Vozač preminuo nakon infarkta u vožnji [ FOTO+VIDEO]

1

Jutros oko 7:50 časova, vozač “Renault Twingo” preminuo je nakon udesa na Bulevaru Nikole Tesle. Nesreća se dogodila u blizini kružnog toka broj 6, u naselju Jagodin Mala, gde je automobil sleteo sa puta i probio ogradu poligona za obuku vozača auto-škola.

Prema prvim informacijama, uzrok nesreće je infarkt koji je vozač doživeo tokom vožnje, što je izazvalo sletanje automobila sa puta. Hitna pomoć, koja se slučajno zadesila u blizini zbog druge intervencije, odmah je pristupila reanimaciji, ali nažalost, nije uspela da spase 82-godišnjeg vozača, koji je preminuo od posledica infarkta.

“Ekipa Hitne pomoći naišla je baš u trenutku nesreće. Lekari su odmah u prvom minutu počeli sa reanimacijom, ali je nesrećni čovek preminuo. Kažu da je imao 82 godine i srčane tegobe”, kazali su očevici.

U vozilu se nalazila i supruga vozača, koja je nakon pružanja prve pomoći prevezena u Univerzitetski klinički centar Niš radi dijagnostike.

Na lice mesta izašao je i tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, koji je obavio uviđaj.

Obustave saobraćaja nije bilo.

 

 

 

1 komentar

Avatar
Mile 1. jul 2024. - 10:26

A ko mu je dozvolio da vozi sa 82. Opasnost i za druge i za sebe.

Odgovor

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas