Početna » Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

by Glas Juga

Uslovi korišćenja portala “Glas Juga”

Datum poslednje izmene: 6.10.2023.

 1. Uvod
  Dobrodošli na portal “Glas Juga”. Čitanjem i korišćenjem ovog portala, prihvatate sledeće uslove korišćenja. Ukoliko se ne slažete s ovim uslovima, molimo vas da ne koristite naš portal.
 2. Prava intelektualne svojine
  Sadržaj ovog portala, uključujući ali ne ograničavajući se na tekstove, slike i grafike, zaštićen je zakonima o autorskim pravima i pripada portalu “Glas Juga”. Nije dozvoljeno kopirati, distribuirati ili koristiti sadržaj ovog portala bez prethodnog pisanog odobrenja.
 3. Odgovornost za sadržaj
  Iako nastojimo osigurati tačnost i ažurnost informacija, ne garantujemo za njihovu potpunost ili tačnost. Portal “Glas Juga” ne snosi odgovornost za eventualnu štetu koja može nastati korišćenjem informacija s ovog sajta.
 4. Linkovi ka drugim sajtovima
  Naš portal može sadržavati linkove ka trećim stranama. “Glas Juga” ne snosi odgovornost za sadržaj ili politike privatnosti tih sajtova.
 5. Ograničenje odgovornosti
  Korišćenjem ovog portala, pristajete na to da “Glas Juga” neće biti odgovoran za bilo kakvu direktu, indirektu, slučajnu ili posebnu štetu koja može proizaći iz korišćenja ili nemogućnosti korišćenja ovog sajta.
 6. Izmene uslova korišćenja
  “Glas Juga” zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmeni ove uslove korišćenja. Preporučujemo da redovno proveravate ovu stranicu kako biste bili informisani o eventualnim izmenama.
 7. Završne odredbe
  Ukoliko neki deo ovih uslova bude proglašen nevažećim, ostali delovi ostaju na snazi. Svaki spor koji proizlazi iz korišćenja ovog portala podleže zakonima Republike Srbije i rešavaće se pred nadležnim sudom u Srbiji.
logo inverzni

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas