Početna » Arsenal oružja pronađen u kući dvojice Nišlija

Arsenal oružja pronađen u kući dvojice Nišlija

0
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u sklopu akcije koju je pokrenulo Više javno tužilaštvo u istom gradu, uhapsili su D. I. (1997) i M. I. (1993) zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

U toku pretresa kuće i drugih prostorija koje koriste D. I. i M. I., policija je pronašla opasan arsenal oružja i municije.

“Među pronađenim predmetima su ručna bomba, revolver, pištolj, lovačka puška, 610 komada različite municije, kao i dve replike pištolja i 19 ispaljenih patrona za lovačku pušku. U stanu u kojem M. I. boravi, pronađen je i gasni pištolj i 23 metka”, saopštila je PU u Nišu.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni višem javnom tužiocu u Nišu.

Ostavite komentar

logo inverzni

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas