Početna » Mališani osvojili teren, srca i pehare! Dodelom pehara i medalja završena Mini Maxi liga u Nišu (VIDEO)

Mališani osvojili teren, srca i pehare! Dodelom pehara i medalja završena Mini Maxi liga u Nišu (VIDEO)

Mali fudbaleri, veliki snovi!

0
U Nišu je održana svečana završnica Mini Maxi lige, fudbalskog takmičenja koje je okupilo 56 klubova, uključujući i dve ženske ekipe, a kroz koje je prošlo oko 500 mališana. Pod sloganom “Igraj fudbal, budi srećan”, liga je imala za cilj razvoj sportskog duha i drugarstva među decom.

Na ceremoniji dodele pehara i medalja, srpski fudbaleri iz Niša, koji su svoje prve fudbalske korake napravili baš na ovim terenima, bili su ti koji su mališanima uručili nagrade. Među njima su bili Dimitrije Janković, Stefan Nikolić i Andrija Stanojević, koji danas igraju za nacionalne timove.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Glas Juga (@glas_juga)

“Nadam se da smo ispunili naš cilj, a to govori sreća na licima ovih dečaka. Niš ima talentovane dece, samo je potreban rad i disciplina i sve će doći na svoje mesto”, kazali su organizatori.

“Želim svoj deci da sav fudbalski talenat koji imaju prenesu na teren”, istakao je Janković iz FK “Partizan”, dok je Nikolić iz FK “Vojvodina” Novi Sad poželeo mladim igračima da dođu do istih uspeha kao što su oni.

Ovo takmičenje nije samo prilika za sportsko nadmetanje, već i za stvaranje uspomena i prijateljstava koja mogu trajati ceo život. Mladi fudbaleri su izrazili zadovoljstvo igrom i uspehom koji su postigli.

Vukan Stevanović i Luka Stevanović iz FK Nacional zadovoljni su igrom. I Ilija Denčić iz FK Real kaže da su protivnici bili teški, ali da su uspeli sve da savladaju i budu prvi u završnici. Luka Dobrosavljević iz FK Free kick rekao je da su neke utakmice bile teške, ali je zadovoljan igrom.

“Osvojili smo prvo mesto. Imali smo samo jedan poraz ove sezone, koja je bila jako dobra. Dobro smo igrali i mislim da smo zasluženo osvojili ovo prvenstvo”, zaključio je Strahinja Pavić iz FK Nacional.

Nakon ove svečanosti, mališani se pripremaju za nastavak lige, ali i za susret sa najboljim klubovima Srbije već sledećeg vikenda u Jagodini. Nadaju se dobrim rezultatima i novim sportskim izazovima koji ih očekuju.

Ostavite komentar

logo inverzni

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas