Početna » Počinje druga faza pretprodaje ulaznica za 30. Nišville jazz festival. Od ponedeljka skuplje

Počinje druga faza pretprodaje ulaznica za 30. Nišville jazz festival. Od ponedeljka skuplje

0

Uskoro počinje druga faza pretprodaje Kompleta ulaznica za predstojeći jubilarni 30. Nišville jazz festival, čiji će glavni program biti održan od 15. do 18. avgusta 2024. na Platou niške Tvrđave.

“Aktuelna promo cena Kompleta za glavni festivalski program, koji obuhvata 25 koncerata na Earth & Sky stage-u, iznosi 2.500 dinara za parter i bočne tribine, i važiće do nedelje, 21. aprila. Nakon toga, od ponedeljka, 22. aprila, cena Kompleta ulaznica će biti 3.500 dinara”, saopštila je press služba Nišvila.

Ulaznice za Nišville 2024 mogu se kupiti u knjižari Indigo u Nišu (Obrenovićeva 39) i u knjižarama Vulkan u Nišu (TC Delta Planet – Bulevar Nemanjića 11b), u Beogradu (Sremska 2) i u Novom Sadu (Zmaj Jovina 24). Takođe, za publiku iz inostranstva i svih mesta u Srbiji, omogućena je kupovina online ulaznica na zvaničnom sajtu festivala www.nisville.com.

Ulaznice kupljene preko interneta moraju biti odštampane, a na ulazu u centralni festivalski prostor će nakon čekiranja QR koda biti zamenjene za narukvicu, koja se nosi tokom celog trajanja festivala.

“Za deset dana trajanja festivala, od 9. do 18. avgusta 2024. godine, biće izvedeno preko 300 programa na 17 scena, uz očekivano učešće više od 1.000 izvođača”, podsećaju.

Za više informacija i kupovinu ulaznica posetite zvanični sajt festivala www.nisville.com.

Ostavite komentar

logo inverzni

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas