Početna » Grupa građana “Dr Dragan Milić” predala sve liste. Ko je na listama?

Grupa građana “Dr Dragan Milić” predala sve liste. Ko je na listama?

0

Grupa građana “Dr Dragan Milić”, učestvuje na svim nivoima na lokalnim izborima u Nišu. Sinoć su Opštinskim izbornim komisijama u Gradskim opštinama Crveni Krst i Pantelej predali svoje liste za lokalne izbore 2. juna i time je ova Grupa građana, koju okuplja niški kardiohirurg prof.dr Dragan Milić, direktor Klinike za kardiohirurgiju UKC Niš, završila posao oko kandidovanja svojih listi.

Predhodno oni su prijavili svoje učešće na lokalnim izborima u Gradskim opštinama Medijana, Palilula, Niška Banja kao i u Gradu.

Kako je izjavio prof.dr Dragan Milić, nosilac liste za Grad Niš i Gradsku opštinu Medijana Grupa građana “Dr Dragan Milić” sakupila je gotovo 4000 potpisa podrške za šest dana.

“Hvala Nišlijama na neverovatnoj podršci”, izjavio je doktor Milić.

Prvi na listi za Gradsku opštinu Palilula je producent Oliver Paunović, diplomirani mašinski inženjer Mića Jevtić prvi je na listi u Gradskoj opštini Pantelej a nosilac liste za Gradsku opštinu Crveni Krst je pukovnik u penziji Nenad Marković.
I Opštinskoj izbornoj komisiji u Niškoj Banji ranije je predata lista čiji je nosilac ekonomista Miloš Milenković.

Ko čini Grupu građana okupljenu oko dr Dragana Milića

Dr Milić, poznat po svojoj stručnosti i angažmanu u oblasti zdravstva, odabrao je, kako je sam govoroio, eklektičan tim kandidata, ističući da želi da predstavi autentičnu sliku Niša kroz svoj izborni program. Prvi na listi za gradsku skupštinu je Dragan Milić.

Na drugom mestu liste nalazi se Oliver Paunović, producent i osnivač portala “Niške vesti”, koji je takođe bio aktivan i ranije u politici.

Na trećem mestu je Predrag Cvetković, profesor Pravnog fakulteta u Nišu, dok je na četvrtom mestu Daliborka Alihodžić, dugogodišnja novinarka i bivša šefica dopisništva Večernjih novosti.

Marica Bajović, glavna sestra klinike, zauzima peto mesto na listi, dok je šesto mesto povereno Mladenu Đuriću, ekonomisti i nekadašnjem članu URS-a.

Profesor Ekonomskog fakulteta u Nišu, Boban Stojanović, zauzima sedmo mesto na listi, dok je skoro polovina mesta rezervisana za zdravstvene radnike, uključujući hirurge, anesteziologe, medicinske sestre i tehničare.

Ova lista predstavlja jednu od opcija koje će Nišlije imati priliku da podrže na izborima. Prethodno su proglasene i liste “Aleksandar Vučić – Niš sutra”, “Biramo Niš – Đorđe Stanković” i “Ujedinjeni – Nada za Niš”.

Dr Milić je nagovestio da će lista sarađivati sa opozicijom nakon izbora, ukoliko se usaglase oko programa koji će biti usmeren ka departizaciji i lokalnom razvoju.

Ostavite komentar

logo inverzni

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas