Početna » Opozicija pozvala građane da podrže listu „Ujedinjeni – Nada za Niš“ na ponovljenim izborima na biračkim mestima 14 i 16 [VIDEO]

Opozicija pozvala građane da podrže listu „Ujedinjeni – Nada za Niš“ na ponovljenim izborima na biračkim mestima 14 i 16 [VIDEO]

0

Ujedinjena opozicija je pozvala sve građane da na ponovljenim izborima za Medijanu na glasačkim mestima 14 i 16 glasaju za listu „Ujedinjeni – Nada za Niš“, jer ovoj listi nedostaje nekoliko stotina glasova da dobije još jedan mandat, čime će se, kako kažu potvrditi izborna volja građana na Medijani, a većina u Skupštini će biti još veća, ističu.

“Odbranite našu pobedu, izađite na biračka mesta 14 i 16, nemojte da dozvolite bilo kakvu manipulaciju. Pobeda nije završena. Mi jesmo pobedili, ali mora to da se potvrdi. Izlaskom na izbore i glasanjem za lisu “Ujedinjeni-Nada za Niš” pomoći ćete da steknemo još komforniju većinu u Skupštini opštine Medijana”, naglasio je dr Dragan Milić.

Đorđe Stanković iz koalicije „Biramo Niš“  je pozvao sve građane da se u nedelju okupe u 21 sat na keju kod spomenika Šabanu Bajramoviću da proslave to što je oslobođena Medijana.

On je takođe pozvao građane Niša da glasaju na ponovljenim izborima u dva biračka mesta za listu “Ujedinjeni-Nada za Niš”.

Da svoj glas daju ovoj listi građanima je poručio i predstavnik udruženja “Kreni-promeni”.

Na konferenciji za medije su objasnili da je bitno da građani koji daju podršku opozicionim partama glasaju za ovu listu, jer je njima potrebno stotinak glasova kako bi prešli cenzus u GO Medijana, a time bi se broj odbornika opozicije povećao i samim tim pobeda u najvećoj gradskioj opštini, a drugoj po veličini u Srbiji bi bila ubedljivija.

@glas.juga

Opozicija podržala listu br.3 na ponovljenim izborima na teritoriji GO Medijana. #medijana #izbori

♬ original sound – Glas Juga

Osim na dva biračka mesta u GO Medijana, izbori se prema rečima opozicije ponavljaju i na jednom biračkom mestu na teritoriji GO Crveni Krst.

 

Ostavite komentar

logo glas juga b

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas