Početna » Kvarovi na vodovodnoj mreži uzrokuju prekide u vodosnabdevanju u Nišu

Kvarovi na vodovodnoj mreži uzrokuju prekide u vodosnabdevanju u Nišu

0

JKP “Naissus” Niš najavilo je prekide u vodosnabdevanju u ponedeljak, 17. juna, zbog radova na vodovodnoj mreži u različitim delovima grada i okolnim naseljima. Građani će se suočiti sa privremenim prekidima u isporuci vode do 15 časova dok se obavljaju neophodne popravke i iskopi.

U Rentgenovoj ulici kod broja 31, voda na površini zahteva hitan iskop, što će uzrokovati prekid vodosnabdevanja u ovoj ulici. Slična situacija je i u naselju Deveti maj, gde je zbog vode na ulici potreban iskop u Vlasotinačkoj ulici kod broja 17, što će takođe dovesti do prekida vodosnabdevanja.

U selu Supovac i vikend naselju Kitice, voda na površini u Niškoj ulici prema vikend naselju zahteva iskop i popravku mreže, što će rezultirati prekidom vodosnabdevanja do 15 časova. U naselju Crveni Krst, ulica Gruje A. Kostadinovića kod broja 6, suočava se sa sličnim problemom, te će i tu biti obavljen iskop.

Pored ovih radova, u naselju Brzi Brod, u Pustorečkoj ulici kod broja 6, potrebno je raskopavanje zbog vode koja otiče u šahtu korisnika. Ovi radovi će izazvati prekid vodosnabdevanja u Pustorečkoj ulici i celom naselju Brzi Brod.

U ulici Ivana Milutinovića obavljaće se zamena servisnih ventila, što može uzrokovati kraće prekide u vodosnabdevanju do 15 časova. Takođe, radovi na popravkama prvih ventila biće izvedeni u selu Trupale i naselju Pasi Poljana, što može izazvati prekide vodosnabdevanja na nekoliko adresa.

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju i sa pojačanim aktivnostima na održavanju kanalizacione mreže. Redovno čišćenje uličnih slivnika biće sprovedeno u ulicama Kovanlučka, Ljubiše Popovića Slavka i Pukovnika Rajevskog, angažujući sve raspoložive ekipe.

Ostavite komentar

logo inverzni

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas