Početna » Đorđe Stanković: Gradska izborna komisija ponovo odbila sve prigovore!

Đorđe Stanković: Gradska izborna komisija ponovo odbila sve prigovore!

0

Đorđe Stanković iz koalicije Biramo Niš, oglasio se na društvenoj mreži X i izrazio  nezadovoljstvo povodom odluka Gradske izborne komisije (GIK). Prema njegovim rečima, svi prigovori koje je koalicija uložila su ponovo odbijeni.

Stanković je posebno naglasio slučaj biračkog mesta 18, gde je koalicija tvrdila da je bilo više listića nego što je bilo glasača.

“Sada su utvrdili da viška listića nema! Dakle, neko je otvarao ponovo džakove i naštelovao kako im odgovara, izbacio višak!” napisao je Stanković.

Još jedan sporni slučaj je biračko mesto 10, gde je koalicija tvrdila da je došlo do falsifikovanja glasova za Rusku stranku.

“Sad je utvrđeno da ipak ima 5 glasova za Ruse, a ne 6, i da je objava GIK-a na sajtu falsifikat. Sada nema razloga da se ponavlja ovo biračko mesto!” dodao je on.

Stanković je članovima GIK-a, koji su prema njegovim rečima učestvovali u ovom “kriminalnom činu”, poručio da su žrtvovani od strane SNS-a, ali da su sami krivi. Takođe je najavio da će protiv svih učesnika biti pokrenute krivične prijave, posebno protiv predsednice komisije, Danijele Milicević.

“Mi ćemo našu borbu nastaviti i dobiti, ovo nije kraj. Sudbinu ovog procesa će morati da odredi Viši sud,” zaključio je Stanković.

Ostavite komentar

logo inverzni

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas