Početna » Volonteri potrebni za najveći sportsko-poslovni događaj u Nišu

Volonteri potrebni za najveći sportsko-poslovni događaj u Nišu

0

Nakon rekordnog broja učesnika prošle godine, najveći tim bilding događaj u Nišu, Niš Business Run, ove godine obećava da će biti još spektakularniji. Očekuje se više od 2.000 ljudi, od kojih će mnogi trčati stazu dugu 5 km, dok će drugi bodriti svoje kolege pored staze.

“Ovaj događaj okuplja zaposlene iz različitih kompanija, promovišući druženje, sport i zdrave stilove života, uz nezaboravnu žurku na kraju dana”, saopštili su organizatori.

Volonteri su svake godine neprocenjivo blago ovog događaja. Njihova energija i posvećenost omogućavaju da trka protekne u najboljem redu. Deli prostor poziva sve zainteresovane da se prijave i postanu deo organizacionog tima ovogodišnje trke. Rok za prijavu volontera je 20. jul.

“Izabrani volonteri imaće jedinstvenu priliku da učestvuju u pripremi trke i budu deo najvećeg sportsko-poslovnog događaja u Nišu. Pored toga, proširiće svoje kontakte, unaprediti komunikacione i organizacione veštine i uživati u sjajnoj žurci nakon trke”, navode u pozivu.

Za učešće na trci do sredine juna već se prijavilo preko 750 trkača iz više od 40 kompanija. Najzanimljivije trenutke prošlogodišnjeg događaja možete pogledati u kratkom video klipu na YT kanalu trke.

Formular za prijavu volontera je dostupan, a za detaljnije informacije o trci posetite zvanični sajt.

Serbia Business Run je serija od četiri poslovne trke koje se održavaju u Subotici, Novom Sadu, Beogradu i Nišu. Ove trke spajaju zaposlene iz kompanija širom Srbije kroz zajedničku fizičku aktivnost. Staza od 5 km omogućava i fizički manje aktivnim učesnicima da kombinuju trčanje i hodanje, dok najbrži trkači imaju priliku da postave lične ili kompanijske rekorde.

Deli prostor, kao tradicionalni partner Serbia Business Run-a, organizuje trke u ovim gradovima, a trku u Nišu realizuje uz podršku Naučno tehnološkog parka Niš.

Ostavite komentar

logo inverzni

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas