Početna » Nišville radio od sada i na YouTube kanalu!

Nišville radio od sada i na YouTube kanalu!

0

Nišville Jazz Festival ove godine slavi tri značajna jubileja: 30 godina postojanja, 15 godina volonterizma i 30 godina od osnivanja Nišville radija. Tokom protekle tri decenije, Nišville radio se istakao svojim kultnim emisijama, originalnim duhovitim džinglovima i pažljivo biranim playlistama koje obuhvataju rock, blues i jazz.

“Nišville radio je kroz godine postao bastion umetničke muzike, dosledno braneći evropske vrednosti multikulturalnosti i strpljivo negujući muzički ukus publike”, saopštio je Nišville džez tim.

 

“Ponosni smo što možemo da obogatimo našu publiku kvalitetnim sadržajem i sada putem YouTube kanala.”

Pored toga što se može slušati na oficijelnom sajtu festivala www.nisville.com, od pre nekoliko dana, program Nišville radija dostupan je i na YouTube kanalu putem linka:

YouTube](https://www.youtube.com/watch?v=d1WoL3lT218&ab_channel=NisvilleJazzFestivalhttps://www.youtube.com/watch?v=d1WoL3lT218&ab_channel=NisvilleJazzFestival)

Povodom jubileja, Nišville produkcija je pripremila i posebne poklone za najvernije slušaoce. Za svakog 10.000-og subscribera YouTube kanala, počevši od 10.000-og pa nadalje, poklanjaće se po dva kompleta ulaznica za predstojeći festival koji će se održati od 15. do 18. avgusta.

“Ova akcija traje do početka festivala i pruža priliku mnogima da osvoje ove vredne nagrade,” dodali su iz Nišville džez tima.

 

Oni pozivaju sve ljubitelje dobre muzike da se pridruže YouTube kanalu i budu deo ove muzičke avanture.

Ostavite komentar

logo inverzni

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas