Početna » Pojačana kontrola saobraćaja u Nišu: Isključeno 48 vozača zbog alkohola i droga

Pojačana kontrola saobraćaja u Nišu: Isključeno 48 vozača zbog alkohola i droga

0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu tokom vikenda sproveli su pojačanu kontrolu saobraćaja, pri čemu su iz saobraćaja isključili 43 vozača koji su upravljali vozilima pod dejstvom alkohola i pet pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Među isključenim vozačima je i četrdesetogodišnjak koji je upravljao „folksvagenom“ sa 1,73 promila alkohola u organizmu. U Merošini, Gadžinom Hanu i Doljevcu zaustavljeni su vozači električnog bicikla (61) sa 1,47 promila alkohola, „renoa“ (54) sa 1,43 promila i „zastave“ (47) sa 1,40 promila alkohola.

Policija je takođe isključila iz saobraćaja vozača „tojote“ (42) koji je vozio pod dejstvom kokaina, marihuane i metadona, kao i vozača „folksvagena“ (40) pod dejstvom kokaina. Vozač „tojote“ (41) upravljao je vozilom pod dejstvom marihuane, dok su vozači automobila „bmv“ (25) i „mercedes“ (42) bili pozitivni na benzodiazepine.

“Tokom vikenda, na području Policijske uprave u Nišu otkriveno je ukupno 435 saobraćajnih prekršaja”, ističu u saopštenju.

Policija apeluje na sve vozače da se pridržavaju saobraćajnih propisa i odgovorno učestvuju u saobraćaju kako bi se smanjio broj nesreća i povećala bezbednost svih učesnika u saobraćaju.

Ostavite komentar

logo inverzni

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas