Početna » Pokušaj ubistva u niškom naselju Brzi Brod: Policija uhapsila osumnjičenog

Pokušaj ubistva u niškom naselju Brzi Brod: Policija uhapsila osumnjičenog

0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, delujući brzo i efikasno, uhapsili su L. S. (1997) iz okoline Niša, zbog sumnje da je sinoć izvršio krivično delo pokušaja ubistva.

Prema informacijama iz policije, incident se dogodio u niškom naselju Brzi Brod, gde je osumnjičeni nožem naneo dve ubodne rane tridesetpetogodišnjem muškarcu.

Povređeni muškarac je sa teškim telesnim povredama hitno prevezen u Univerzitetsko-klinički centar u Nišu, gde mu je pružena medicinska pomoć.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, a Više javno tužilaštvo u Nišu preuzelo je dalju istragu.

Da podsetimo, pre samo mesec dana, takođe u niškom naselju Brzi Brod je pod još nerazjašnjenim okolnostima, izboden takođe nožem mladić. Kako su tada saopštili u UKC Niš, mladić, inicijala S.M., zadobio je ubodnu ranu nožem u predelu levog dela grudnog koša. Za sada nema informacija da li je reč o istom napadaču.

 

Mladić teško povređen u napadu nožem u Brzom Brodu u Nišu: Policija traga za počiniocima

Ostavite komentar

logo inverzni

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas