Početna » Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

0

Stanovnici nekoliko naselja i sela u Nišu danas mogu očekivati prekide u vodosnabdevanju zbog popravki na vodovodnoj mreži. Ekipe JKP „Naissus“ nastavljaju sa radovima na priključnim vezama i sanacijama kvarova, a radovi će trajati do 15 časova.

Nastavak radova u selu Popovac

Radovi u ulici Mileta Đurđanovića, započeti prethodnog dana, nastavljaju se kod brojeva 92 i 34. Zbog ovih intervencija moguće su obustave vodosnabdevanja u ovoj ulici, kao i u čitavom selu Popovac.

Popravka kvara u naselju Pantelej

U ulicama dr Vojislava Vučkovića (kod broja 31) i Monahinje Jefimije (kod broja 3) došlo je do izlivanja vode na površinu. Zbog potrebnih iskopnih radova, stanovnici ovih ulica mogu očekivati prekide u vodosnabdevanju do 15 časova.

Intervencija na Mramorskom brdu

Na Niškoj ulici na Mramorskom brdu, došlo je do izbijanja vode na asfalt. Ekipe JKP „Naissus“ će vršiti iskop zbog popravke priključne veze, što će dovesti do prekida vodosnabdevanja u toj ulici i delu Mramorskog Brda do popodnevnih časova.

Popravka kvara u selu Paligrace

Voda na površini u ulici Svetislava Markovića zahteva hitan iskop i popravku vodovodne mreže. Zbog ovih radova, stanovnici ove ulice i okoline u selu Paligrace mogu ostati bez vode do 15 časova.

Popravke prvih ventila širom Niša i okolnih sela

Tokom dana, ekipe JKP „Naissus“ će vršiti popravke prvih ventila na mnogim adresama širom Niša, uključujući ulice Cvijićeva, Trg Pavla Stojkovića, Dr Petra Vučinića, i Novopazarska, kao i u selima Gornji Matejevac, Knez Selo i Krupac. Ove intervencije mogu uzrokovati prekide u vodosnabdevanju do 15 časova.

Održavanje kanalizacione mreže

Paralelno sa radovima na vodovodnoj mreži, JKP „Naissus“ nastavlja sa pojačanim održavanjem kanalizacione mreže. Aktivnosti na čišćenju atmosferskih slivnika planirane su u ulicama Todora Milovanovića, Kraljevića Marka i Zetska. Takođe, biće obavljeno usisavanje i ispiranje šahte u ulici Maršala Tita (Suvi Do), kao i provera ulične kanalizacije u Temskoj ulici.

Ostavite komentar

logo inverzni

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas