Početna » Oblačno sa kišom u većem delu zemlje, suvo na severu

Oblačno sa kišom u većem delu zemlje, suvo na severu

0

Promenljivo vreme širom Srbije, s kišom u zapadnim, centralnim i južnim delovima zemlje, dok će sever zadržati suve uslove sa sunčanim intervalima.

Vetar će biti slab do umeren, pretežno istočnog i severoistočnog pravca, dok će u Podunavlju i Pomoravlju povremeno duvati jači vetrovi.

Najniža temperatura biće između 11 i 16 stepeni Celzijusa, dok će se najviša dnevna temperatura kretati od 19 do 24 stepena Celzijusa, u zavisnosti od regiona.

Vremenska prognoza za Niš

U Nišu nas očekuje oblačno jutro i prepodne, s povremenom kišom, dok će se sredinom dana vreme postepeno razvedriti. Vetar će biti slab, istočni i severoistočni, a temperature će se kretati od minimalnih 14 do maksimalnih 21 stepen.

Izgledi vremena za narednih sedam dana (do 27. septembra)

Do ponedeljka, 23. septembra, očekuje nas pretežno sunčano i toplije vreme, dok će nakon toga doći do promenljive situacije, sa naizmeničnim sunčanim i oblačnim periodima. Kiša i pljuskovi su mogući u većini krajeva u utorak i sredu, dok će krajem sledeće sedmice padavine biti koncentrisane na severu zemlje.

Ostavite komentar

logo inverzni

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas