Početna » „Dečiji jesenji dani u Medijani“: Veselija i šarenija jesen sa najmlađim Medijancima

„Dečiji jesenji dani u Medijani“: Veselija i šarenija jesen sa najmlađim Medijancima

0

Gradska opština Medijana nastavlja svoje aktivnosti sa najmlađima u okviru manifestacije “Dečiji jesenji dani u Medijani”. Ova trodnevna manifestacija obuhvata niz zanimljivih igara, izazova i kreativnih aktivnosti, omogućujući deci da se zabave i uče kroz igru.

Drugog dana manifestacije, mališani su, uz pomoć animatora, pravili jesenje ramove za slike, magnetiće – vesele listiće, jesenje venčiće i druge rekvizite. Takođe, učestvovali su u raznim igrama poput „Knjiga glavu čuva“ i „XO sa budnevicama“.

Najmlađim učesnicima pridružili su se predškolci i prvaci iz osnovnih škola „Ćele Kula“ i „Sveti Sava“, kao i mališani iz vrtića „Zvončići“. Druženje će biti nastavljeno u subotu, 5. oktobra 2024. godine, u parku Sveti Sava, od 12 do 13:30 časova, gde decu očekuju nove igre, izazovi, avanture i predstava.

Gradska opština Medijana poziva sve zainteresovane da dođu, igraju se i uživaju u veseloj atmosferi jesenjeg druženja.

Ostavite komentar

logo inverzni

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas