Početna » SPP Usame Zukorlića dobio odbornika u GO Palilula. Milena Lazarević napustila dr Milića

SPP Usame Zukorlića dobio odbornika u GO Palilula. Milena Lazarević napustila dr Milića

Da li su Palilulci ovako glasali?

0

Milena Lazarević, odbornica u Skupštini opštine Palilula u Nišu, donela je odluku da se priključi Stranci pravde i pomirenja (SPP).

 

Na lokalnim izborima 2024. godine, Lazarević je svojim zalaganjem, uz podršku prijatelja, komšija i simpatizera, osvojila mandat kao odbornica, saopštila je ova partija.

Lazarević je izjavila da je za nju politika pre svega servis građanima, te da prosperitet i napredak mogu biti postignuti samo zajedničkim zalaganjem.

“Kao odbornica, želi da unapredi opštinu Palilula, te da obezbedi bolje uslove za rad svojim kolegama preduzetnicima, zalažući se za jednake šanse i mogućnosti”, navodi se u saopštenju ove partije iz Novog Pazara.

Posebno se zahvalila svojim kolegama odbornicima, članovima i simpatizerima Grupe građana “Dr. Dragan Milić” i poželela im uspeh u daljem angažovanju.

Lazarević je odlučila da se priključi Stranci pravde i pomirenja zbog ideje o pravednom društvu i pomirenju, te podrške koju je dobila za svoje političke ciljeve. Takođe je izrazila zahvalnost ministru i predsedniku stranke, Usami Zukorliću, na pruženoj podršci.

Ovo označava početak formiranja odbora Stranke pravde i pomirenja u Nišu, a Lazarević je naglasila da je ovo prvi korak ka uspostavljanju lepe saradnje u korist građana, jer, kako kaže, “samo zajedno možemo težiti mirnom i pravednom društvu.”

Da podsetimo, Milena Lazarević je pre nego što je pristupila GG “Dr Dragan Milić” bila zajedno sa Oliverom Paunovićem u “Zdravoj Srbiji”, na funkciji predsednice Izvršnog odbora te partije u Nišu. Pošto je i Paunović napustio Milića, a odborničku grupu čine ljudi koji su bliski ili rodbinski povezani sa njim, dr Milić će verovatno izgubiti odborničku grupu u ovoj opštini, uprkos dobrom izbornom rezultatu.

Pročitajte još…

 

Odbornici Oliver Paunović i Milena Vakić Paunović napustili dr Milića

Ostavite komentar

logo inverzni

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas