Početna » Vili Hadžić iz stranke „Zavetnici” postavljen za novog pomoćnika gradonačelnika Niša

Vili Hadžić iz stranke „Zavetnici” postavljen za novog pomoćnika gradonačelnika Niša

0

Gradonačelnik Niša, Dragoslav Pavlović, imenovao je Vili Hadžića iz Srpske stranke „Zavetnici” za svog novog pomoćnika, zaduženog za oblast energetike, objavljeno je u  Službenom listu. Pre Hadžića, za pomoćnika gradonačelnika imenovan je i Nikola Mladenović iz Srpske radikalne stranke.

Hadžić, koji je diplomirani saobraćajni inženjer, ranije je bio deo poslaničke izborne liste koalicije „Narodno okupljanje – državotvorna snaga”, koja je obuhvatala stranke „Zavetnici” i „Dveri”. Na lokalnim izborima u Nišu 2020. godine, bio je deo liste Pokreta „Ne damo Niš” Bojana Avramovića u opštini Medijana.

U Službenom listu osim rešenja o imenovanju, biografije nema, kao i za Nikolu Mladenovića, koji je nedavno postavljen za pomoćnika gradonačelnika zaduženog za razvoj lokalne zajednice. Rešenje o njegovom imenovanju potpisano je 11. oktobra.

Pročitajte još…

Radikal Nikola Mladenović prvi pomoćnik gradonačelnika, Odbor mu odredio koeficijent, primaće platu 123.000 dinara

Ostavite komentar

logo inverzni

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas