Početna » Radovi i prekidi u vodosnabdevanju u Nišu

Radovi i prekidi u vodosnabdevanju u Nišu

0

U Nišu se tokom dana odvijaju radovi na vodovodnoj mreži, što će uzrokovati prekide u vodosnabdevanju u više ulica. Normalizacija se očekuje oko 15 časova

Radovi na mreži u Bulevaru Medijana

Na Bulevaru Medijana, kod broja 3, uočena je voda na asfaltu, što je rezultiralo nužnim iskopom. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti obustavljeno do 15 sati na delu od ulice Zorana Radosavljevića Čupe do ulice Nikole Koleta Rašića.

Popravka kvara u Mostarskoj ulici

U Mostarskoj ulici, kod broja 17, voda se izlila u šaht, što zahteva iskop. Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti prekidano do 15 sati. Nakon završetka radova, ekipa će pokušati da osposobi priključnu vezu i u Bubanjskoj ulici, gde će prekid biti samo na adresi broj 3.

Intervencije u Gornjem Komrenu

U ulici Braće Stojanović, kod broja 22, takođe je uočena voda na površini, što zahteva hitnu intervenciju. Zbog radova na vodovodnoj mreži, moguće je prekid vodosnabdevanja do 15 sati.

Radovi na Mramorskom brdu

U naselju Mramorsko brdo, u Niškoj ulici bb, pored firme “Austrotherm”, neophodan je iskop zbog popravke vodovodne mreže. Vodosnabdevanje će biti obustavljeno do 15 sati na prostoru Mramorskog potoka.

Radovi na mreži u ulici Marije Bursać

U ulici Marije Bursać traju radovi na prevazilaženju vodovodne mreže, što će uzrokovati prekide u snabdevanju vodom u ulicama: Marija Bursać, Stanka Vlasotinčanina, Deligradska i delu Episkopske.

Intervencije u selu Ljuberađa

Zbog više intervencija u selu Ljuberađa, u ulicama Školskoj i Gornjomalskoj, očekuje se prekid vodosnabdevanja do 15 sati.

Popravke na prvima ventilima

Radovi se odvijaju i na više lokacija u Bubanj selu i okolnim mestima. Voda curi na prvim ventilima, a intervencije se vrše na adresama kao što su Mršala Tita, Moravska, Niška, Radnička i druge. Zbog ovih radova, prekidi u vodosnabdevanju mogu trajati do 15 sati.

Dnevni raspored održavanja kanalizacione mreže

Ekipe JKP “Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će, kao i do sada, angažovati sve raspoložive ekipe na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika u ulicama: Dimitrija Dragovića, Narodnih heroja i Bledska.

Ispiranje ulične mreže obavljaće se sa dva specijalna vozila na Trgu Mije Stanimirovića, a planirana su i otpušenja unutrašnje instalacije za uslužni objekat “GOLDIS” fast food. Takođe, biće obavljeni i radovi na davanju priključka u ulicama Marije Bursać bb i Bulevar heroja sa Košara bb.

Ostavite komentar

logo inverzni

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas