Početna » Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju: Radovi u više naselja Niša

Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju: Radovi u više naselja Niša

0

JKP “Naissus” Niš obavestilo je građane da se radovi na vodovodnoj mreži nastavljaju u više delova grada i okolnih naselja, zbog čega će vodosnabdevanje biti u prekidu na pojedinim lokacijama.

Produžetak radova u naselju Bubanj
Radovi na zameni ventila DN300 na uglu ulica Vojvode Putnika i Trebinjske biće produženi. Zbog ovih radova, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u delu Trebinjske ulice, kao i u ulicama Gorička, Rudnička, Zmaja od Noćaja, Bubanjska i Nosioca Karađorđeve zvezde.

Nastavak radova u naselju Nikola Tesla
Radovi na popravci priključne veze u ulici inženjera Vladimira Jasića kod broja 43 nastavljaju se i danas, a zbog toga će vodosnabdevanje biti obustavljeno do 15 časova u delu Loznog Kalema.

Popravka mreže u selu Lalinske Pojate
Zbog nužnog iskopa na ulazu u selo Lalinske Pojate kod broja 24, bez vode će biti sela Lalinac, Lalinske Pojate i Sečanica do 15 časova.

Radovi u naselju Gornja Vrežina
U naselju Gornja Vrežina, zbog vode koja je izbila na površinu, biće potrebni iskopi u ulicama Vojnika Jordana Stojanovića i Hansa Kristijana Andersena. Vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova.

Radovi na mreži u naselju Vinik
Radovi na početku Lovačke ulice prouzrokovaće prekid vodosnabdevanja do 15 časova u toj ulici, a moguć je prekid i u okolnim ulicama.

Popravke na prvim ventilima
Tokom dana, ekipe JKP “Naissus” obavljaće radove na popravkama prvih ventila na brojnim adresama u selima Prva Kutina, Gornji Matejevac, Mramor, Knežica i drugim lokacijama. Vodosnabdevanje na ovim mestima može biti u prekidu do 15 časova.

Održavanje kanalizacione mreže
Ekipe JKP „Naissus“ nastavljaju i sa pojačanim održavanjem kanalizacione mreže. Danas će se raditi redovno čišćenje uličnih slivnika u ulicama Južnomoravskih brigada, Kneginje Ljubice i Rudnička. Planirano je i davanje priključka u Čaplinovoj ulici, te ispiranje ulične mreže zbog snimanja u Zetskoj ulici.

Ostavite komentar

logo inverzni

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas