Početna » JKP “Parking servis” upozorava: Vozila na depou biće prodata nakon isteka roka

JKP “Parking servis” upozorava: Vozila na depou biće prodata nakon isteka roka

0

Javno komunalno preduzeće “Parking servis” Niš izdalo je javni poziv vlasnicima vozila koja su po nalogu nadležnih organa uklonjena sa javnih površina i koja se nalaze na depou preduzeća. Vlasnici imaju rok od devet dana, počevši od 21. oktobra 2024. godine, da preuzmu svoja vozila nakon izmirenja troškova.

U slučaju da vlasnici ne preuzmu svoja vozila u navedenom roku, JKP “Parking servis” stiče pravo da proda vozila kao sekundarne sirovine kako bi namirilo troškove. Ovo je u skladu sa Odlukom o postupanju sa prinudno uklonjenim vozilima i stvarima (Službeni list grada Niša br. 17 od 27. februara 2020. godine).

“Vlasnici mogu preuzeti vozila na depou preduzeća na adresi Bulevar Svetog cara Konstantina b.b., uz prethodno izmirenje troškova,” poručuju iz JKP “Parking servis”. Za dodatne informacije, građani mogu kontaktirati Službu za transport na broj 018/217-111 ili posetiti depo radnim danima i subotom od 7 do 20 časova, te nedeljom od 7 do 13 časova.

Vlasnici se mogu informisati o svojim vozilima i putem zvaničnog sajta preduzeća, gde je objavljen spisak uklonjenih vozila.

Ostavite komentar

logo inverzni

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas