Početna » Futsal derbi u Nišu: Vinter sport dočekuje ekipu Smedereva

Futsal derbi u Nišu: Vinter sport dočekuje ekipu Smedereva

0

Futsaleri niškog Vinter sporta u petak, u okviru šestog kola Prve lige Srbije, dočekuju ekipu Smedereva, što obećava jednu od najuzbudljivijih utakmica ove runde takmičenja. Niški tim je impresivno otvorio sezonu, potvrđujući da prošlogodišnje polufinale plej-ofa nije bilo slučajno. Sa četiri pobede i jednim porazom iz prvih pet kola, Vinter sport trenutno zauzima drugo mesto na tabeli sa 12 bodova, samo bod manje od lidera FON-a.

Smederevo, sa druge strane, zauzima četvrtu poziciju sa sedam bodova. Iako nisu startovali kako su očekivali, njihov tim je pravljen za velike rezultate, predvođen reprezentativcem Srbije, Bobom Raičevićem.

Ljubitelji futsala u Nišu imaće priliku da gledaju vrhunski meč, a trener Vinter sporta Slaviša Damjanović ističe važnost ove utakmice:

“Vinter sport je ove godine, pod vođstvom Ivice Nikolića, pokazao da je čvrst i ozbiljan tim. Imamo sve pobede osim jednog poraza od prvaka države. Tokom leta smo sačuvali tim i doveli trojicu odličnih igrača, što se pokazalo kao uspešan spoj mladih i iskusnih fudbalera. Smederevo je ove sezone kandidat za visok plasman, tako da nas očekuje pravi derbi kola. Uz podršku navijača, možemo doći do prve pozicije,” izjavio je Damjanović.

Meč se igra u petak od 19 sati, u sali Osnovne škole “Miroslav Antić”.

Ostavite komentar

logo glas juga b

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas