Početna » Otvorena pošta u novom multifunkcionalnom objektu u Brzom Brodu

Otvorena pošta u novom multifunkcionalnom objektu u Brzom Brodu

0
U novom, multifunkcionalnom objektu u naselju Brzi Brod, danas je otvorena Pošta. Kako je najavljeno prilikom posete ministarke zdravlja, uskoro će ovde biti otvorena i apoteka, a početkom sledeće godine i ambulanta. Sada će meštani Brzog Broda na jednom mestu moći da završe sve poštanske usluge, od podizanja novca i plaćanja računa, do slanja i prijema pošiljki.

U novootvorenoj pošti će raditi pet radnika, imaće dva šaltera, a redno vreme će biti od 8 do 19 sati radnim danima i  od 8 do 13 časova vikendom.

„Znamo da su sve te usluge značajne za naše građane i vrlo je značajno da u vremenu kada dosta brzo živimo, takve usluge budu što bliže sugrađanima. Mislim da je objekat reprezentativan i da je vrlo važno što smo dobili jedan nov objekat i potpuno ga stavili u funkciju i ispoštovali sve dogovore koje smo na terenu imali sa sugrađanima“, navela je pomoćnica gradonačelnice Vladislava Ivković.

Ona je dodala da je renoviranje čitavog objekta finansirao Grad Niš. Za ovu investiciju izdvojeno je 36 miliona dinara, a čitav rekonstruisani objekat ima 460 metara kvadratnih.

Pomoćnica gradonačelnice je dodala da Brzobrođane uskoro očekuje i otvaranje apoteke. Navela je i da je juče održan sastanak predstavnika grada, EMS-a i „Puteva Srbije“, kako bi se problem oko dalekovoda u Brzom Brodu rešio što pre.

 

Ostavite komentar

logo inverzni

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas