Početna » Aleksandra Prijović peva i u Nišu. Koncert novembra, već se sada karte kupuju kao lude

Aleksandra Prijović peva i u Nišu. Koncert novembra, već se sada karte kupuju kao lude

0
Velika muzička zvezda Aleksandra Prijović (28) održala je prošle nedelje tri jako uspešna koncerta u beogradskoj Areni, dok joj predstoje koncerti i u gradovima regiona. Najavila je i koncert u Nišu, a prema komentarima na njenoj instagram strani, jedna Hala Čair biće mala da primi sve zainteresovane. Koncert je zakazan za 10. novembar, a da li će ostati samo jedan termin videćemo.

Niš! Dugo se nismo videli, da li ste spremni? 🤗 10.11. ❤️ – napisala je na instagram nalogu.

Da podsetimo, Aleksandra je jedna od retkih mladih snaga na srpskom estradnom nebu koja je uspela da napuni Arenu čak tri puta. Svoj prvi koncert pred mnogobrojnom publikom, ali i kolegama, emotivno je doživela.

“Ovo je bila noć u kojoj sam želela i da plačem i da uživam u svemu. Nisam krila emocije, ali nisam htela ni da plačem na svakih pet minuta kako sam se stvarno osećala. Meni je došlo da plačem celu noć od neke neverovatne energije. Ovo je bila toliko emotivna noć”, rekla je tada Aleksandra.

Najemotivniji joj je bio sam početak.

“Kada sam izašla, toga sam se i najviše plašila. Sve vreme sam razmišljala kako ću da podnesem taj naboj pozitivne energije kad izađem na binu. Sve je prošlo kako trebe, a kada su svi počeli da pevaju sa mnom u glas, počela sam da se ježim i da se tresem. U sledećem momentu sam videla mog sina. Onda sam se obratila publici, setila sam se svog prvog dolaska u Beograd. Mama i ja smo se vozile kolima i prolazile pored Arene, tada sam joj rekla “Mama, zamisli da jednog dana ovde držim koncert”, a sada pravim čak tri. Baki i deki sam posvetila pesmu, svi koji su gledali moje spotove znaju da u jednom postoje snimci iz mog privatnog života i uvek kada su baka i deka gledali taj spot plakali, onda sam ih videla srećne, uplakane, tad mi je srce stalo”, rekla je popularna pevačica.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas