Početna » Aleksandra Prijović rasprodala koncert u Nišu za 24 časa. Zakazala drugi

Aleksandra Prijović rasprodala koncert u Nišu za 24 časa. Zakazala drugi

0
Nakon tri koncertna spektakla u Beogradu koja su označili početak velike regionalne turneje ,,Od istoka do zapada”, ALEKSANDRA PRIJOVIĆ nastupiće 10. i 11. novembra u SC “Čair” u Nišu! Prvi koncert rasprodala je za samo 24 časa, što se nije gotovo nikada deslilo u Nišu.

“NIŠ, ČAIR 2 !!! HVALA VAM!!!!!❤️❤️❤️❤️❤️”, kazala je Prija.

Njena desetogodišnja karijera na domaćoj sceni odlikuje se kvalitetnim numerama, nezaboravnim nastupima i posvećenošću sopstvenom uspehu. Publika je zavolela Aleksandrinu skromnost i prirodan pristup muzici, a ona je svojim radom i talentom izbegla skandale i senzacionalizam.

Pesme kao što su “Dam Dam Dam”, “Za nas kasno je”, “Testament”, “Senke”, “Bogata sirotinja”, “Legitimno”, “Zvuk tišine”, “Sabotiram”, kao i njena uspešna saradnja sa Sašom Matićem u duetu “Ko si ti”, obeležile su proteklu deceniju i donosile hit za hitom. Aleksandra sa posebnom emocijom i entuzijazmom priča o svojim koncertima koje smatra vrhuncem svoje dosadašnje karijere.

Ulaznice za koncert možete nabaviti preko eFinity aplikacije, zvanične internet stranice EFINITY.RS i na prodajnim mestima eFinity.

Budite brzi jer se očekuje veliko interesovanje, a broj mesta je ograničen.

Ne propustite priliku da prisustvujete nezaboravnom koncertu jedne od najvećih zvezda današnjice! – poručuju organizatori.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas