Početna » Anja Stanković nastavlja sa sjajnim rezultatima

Anja Stanković nastavlja sa sjajnim rezultatima

0

Kuršumlijska banja je ovog leta domaćin serije međunarodnih teniskih turnira u konkurenciji seniorki, pod okriljem ITF WORLD TENNIS TOUR-a sa nagradnim fondom od 15.000 dolara.

Među istaknutim učesnicama je i Anja Stanković, mlada teniserka iz Niša, koja nastupa za Tenisku akademiju Živković (TAŽ). Nakon niza uspešnih rezultata, Anja je proteklog vikenda dodala još jednu šampionsku titulu u dublu svojoj kolekciji.

Anja Stanković je zajedno sa Natalijom Senić osvojila turnir u dublu, savladavši u finalu ruski par Ksenia Laskutova i Alexandra Shubladze.

U veoma napetom meču, srpske teniserke su trijumfovale sa 2:0, oba seta dobijena u taj-brejku (7/6, 7/6).

Ovaj uspeh je za Anju posebno značajan jer dolazi nakon dve vicešampionske titule u singlu i jedne titule u singlu na istim turnirima. Osim toga, Anja je već osvojila jednu titulu u dublu.

Zahvaljujući ovim rezultatima, Stankovićeva je napredovala na WTA listi i sada zauzima 509. mesto u singlu i 666. mesto u dublu.

 

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas