Početna » Azbresnica dobila još jedno istureno odeljenje vrtića

Azbresnica dobila još jedno istureno odeljenje vrtića

0
U Azbresnici je otvoreno još jedno istureno odeljenje vrtića PU Poletarac. Mešovita grupa dece od 3 do 5 godina moći će da bude aktivno uključena u predškolsko obrazovanje i vaspitanje, saopštila je ova opština.

Otvaranjem još jedne grupe na inicijativu i roditelja i predsednika Privremenog organa Saše Jovanovića JLS Merošina pokazuje uvećanu brigu o deci i njihovom odrastanju kao i uključivanju u sistem obrazovanja, dodaju.

Foto: Opština Merošina

“Ono šta nas posebno raduje je to da će ovu grupu pohađati više od 15-oro dece, što dokazuje da nam sela žive, a mi ovim ne samo da pokazujemo brigu o deci nego i o roditeljima omogućavajući im sigurno mesto na kojem će njihova deca boraviti dok su oni na poslu”, izjavio je Saša Jovanović na samom otvaranju grupe.

Pored predsednika PO otvaranju grupe prisustvovali su i članovi PO Oliver Ilić i Violeta Paunović i direktorica vrtića Vesna Ivković.

Projektom Inkluzivno predškolsko vaspitanje i obrazovanje od pre nekoliko godina opštini Merošini je omogućeno otvaranje ovakvih grupa i isturenih odeljenja Poletarca na teritoriji cele opštine.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas