Početna » ISPOD KOŽNIH JAKNI VELIKA SRCA! Bajkeri i ove godine u ulozi Deda Mraza. Doneli poklone deci koja se leče na nekoj od klinika

ISPOD KOŽNIH JAKNI VELIKA SRCA! Bajkeri i ove godine u ulozi Deda Mraza. Doneli poklone deci koja se leče na nekoj od klinika

0
Tradicionalno, i ove godine u susret Novoj godini, bajkeri članovi kluba “MC Road Guardian“ , obučeni u kostime Deda Mraza, svojim motorima došli su do Klinike za pedijatriju UKC Niš i uz pesmu i počasnu vožnju ulepšali pretpraznični period mališanima koji se trenutno leče na nekom od odeljenja dečijih klinika Univerzitetskog kliničkog centra Niš.

Pored počasne vožnje motora, pod prozorima Klinike za pedijatriju Univerzitetskog kliničkog centra Niš, ove godine deci su se pesmom obratili „moto Mrazevi“ koje je pozdravio generalni direktor UKC Niš prof.dr Zoran Perišić, prof. dr Jelena Vojinović i zaposleni sa dečijih klinika.

Direktor UKC-a Zoran Perišić istakao je da ljubav koju su bajkeri doneli pomaže deci da se skrenu misli sa bolesti.

„U paketićima je ljubav koju bajkeri godinama doneose deci. Donoseći tu ljubav pokazuju da se ispod kožnih jakni kriju velika srca“ – rekao je prof.dr Perišić.

Bajkeri su paketiće za svu decu koja se leče u niškom Kliničkom centru, spremili zajedno sa članovima drugih klubova. Predsednik kluba “MC Road Guardian“ Milan Stojiljković ističe da su dečiji osmesi njihova nagrada.

„Činimo dobro za naš grad i našu decu. Ima paketića za svu decu koja Novu godinu dočekuju u bolnici. Potrudili smo se, ali ono što je najbitnije u celoj priči je da su deca zadovoljna i nasmejana“ – rekao je Stojiljković.

 

„Puni smo zahvalnosti prema ovim momcima koji se svake godine sete nas i donesu paketiće deci, a u ovo doba godine zbog respiratornih infekcija imamo povećan broj dece koja praznike dočekuju u bolnici. Toj deci toliko znače ovi momenti da je ovo veliki doprinos i našoj terapiji“ , rekla je rukovodilac Klinike za pedijatriju prof.dr Jelena Vojinović.

Humanitarni defile bajkera, nastavljen je u centru, gde su nastavili podelu slatkiša deci

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas