Početna » Božo Vrećo i magija sevdaha na Letnjoj pozornici niške Tvrđave

Božo Vrećo i magija sevdaha na Letnjoj pozornici niške Tvrđave

0

Božo Vrećo, najautentičniji muzičar regiona i šire, izvešće svoje nove pesme, kao i mnogobrojne, sada već čuvene sevdalinke, na Letnjoj pozornici u Tvrđavi u Nišu 14. jula s početkom u 21 čas.

Umetnik anđeoskog glasa, kako ga često nazivaju, pored toga što je izvrstan vokal, autor je i kompozitor sevdalinki, poznate tradicionalne, srceparajuće ljubavne lirike iz Bosne i Hercegovine.

Verna publika, koja je sve brojnija, uživa u Božinim koncertima koji su uvek preplavljeni emocijama i nezaboravnom atmosferom. Na Božinim koncertima se peva, pleše, plače i smeje – sve je to deo sevdaha, sve je to Božo!

„Presrećan sam što konačno dolazim u Niš, na predivnu pozornicu. Pod vedrim nebom zajedno ćemo stvoriti magiju,“ poručuje Božo Vrećo.

Vrećo peva o ljubavi, čežnji i razdvojenosti, o tuzi, melanholiji i samoći. Svaki Božin stih je poput ispovesti i priznanja ljubavi, otuda i magija na njegovim koncertima. Sarađuje sa umetnicima svetskog glasa uz koje je napisao i nove sevdah tekstove koje njegova sve brojnija publika naprosto obožava, od Lejlije pa sve do Sabe.

Karte za koncert u Nišu dostupne su u sistemu Tickets.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas